Goed geregeld,
—maar vooral betaalbaar.

Dat reclame en websites niet duur hoeft te zijn, bewijzen wij dagelijks. Professionele kwaliteit tegen eerlijke en betaalbare prijzen.

Wij bieden je wel de creativiteit maar niet de ballast van een (reclame)bureau. Dat bespaart tijd en geld.

Voordelige tarieven—
Wij hanteren vaste prijzen voor al onze diensten en producten. Immers waarom zou je meer moeten betalen, omdat je bureau een creatieve dip heeft en meer uren moet besteden om tot het gewenste resultaat te komen.

Internet support—
Joomla, Wordpress of andere systemen. Ze bieden je de mogelijkheid om relatief eenvoudig je eigen website te maken. Toch komt er soms specifieke kennis om de hoek kijken. Wij helpen je daarmee, zodat je snel online kan met een eigen goed werkende website.

Doe de WEB Check UP—
Met ruim 15 jaar internet ervaring en meer dan 20 jaar reclame vakmanschap beoordelen wij je website. Geen geautomatiseerd proces maar met vakkenis beoordelen we je website op estethische, technische en communcatieve waarde.

De conclusie krijg je in een overzichtelijk rapport, waarmee jij een handleiding hebt om je website te (laten) verbeteren.

Projectmanagement en begeleiding—
Het bestellen van je drukwerk, het organiseren van je catalogus, het bepalen van de structuur van je website of het onderhouden van je website. Gewoon bij je eigen leveranciers alleen zonder de rompslomp. Wij regelen het voor jou.

Waarom nog langer je kostbare tijd besteden die jij efficiënter en effectiever kan besteden aan je eigen klanten.

Ruud Montoya Rodriguez